I dette korte skumsprøjt vil vi ønske alle medlemmer og venner af Horsens Sejlklub en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

På trods af, at vi nu igen er nødt til at lade os begrænse af Corona restriktioner, kan vi se tilbage på en god 2021 sæson, hvor der igen kom gang i vores mange aktiviteter i Horsens Sejlklub.

Siden vi holdt standernedhaling, har vi heldigvis fået afviklet et par rigtig gode klubaftener, og forhåbentlig er vi tilbage med næste klubaften den 24. januar.

Bestyrelses har holdt årets sidste møde den 14. december, hvor der primært var opfølgning på punkterne fra sidste møde omkring regnskabs afslutning, opdatering af vedtægter og optimering af køkkenet i Restaurant Pynten.

Den ellers planlagte generalforsamling 19. januar er flyttet til 7. marts for at være mere sikker på, at vi kan mødes i klubhuset.

Endnu engang glædelig jul til alle og et rigtig godt nytår.