Vælg en side

Hvordan kommer du ud at sejle i 2019?

Det er vores drøm, at J/70 bådene sejler hver dag i sæsonen, så der er masser af muligheder for alle for at komme ud at sejle.

For sejlere, som ikke har den store erfaring med kapsejlads, bliver det muligt at deltage som gæste gast med erfarne skippere eller deltage i de Klubmatcher, hvor der ikke sejles med faste hold.

Er du ikke del af et hold, men gerne vil prøve at sejle med, så anbefaler vi at følge med på vores Facebook Gruppe , hvor skippere søger gæste gaster på bestemte dage.

For ikke medlemmer af Horsens Sejlklub, f.eks ligahold fra andre klubber, er det muligt at købe adgang til at sejle i bådene. Se prislisten.

Vi tilbyder en række forskellige aktiviteter på Horsens Fjord, og der er mulighed for med faste hold, at deltage i danske og udenlandske kapsejladser.

Vi deler ugens aktiviteter op i følgende kategorier:

Mandag:
Youngsters – unge mellem 13 og 23 år (Program følger)
Sejlerskolen for voksne (Hør Sejlerskolen om ledige pladser)

Tirsdags Race for hold.
Vi sejler på små korte baner, og er der mere end 3 hold tilmeldt, laves en turneringsplan hvor hold sidder over.
Der planlægges at gennemføre en løbende forårs- og efterårsturnering. Mere følger

Reserveret til Sejlerskolen (Alt optaget i 2019)

Reserveret Kapsejladsskolen (Alt optaget i 2019)

Måske Fredags seniorer
Måske ungdom
Åben for booking eller events

Lørdag og Søndag kl. 9.00 (nærmere datoer følger)
Klubmatch med fri booking
Her melder du til som enkeltperson, og bliver sat sammen med forskellige sejlere fra gang til gang. Der vil altid være en erfaren skipper på båden. Henvender sig til alle aldersgrupper.

Sejlads for seniorer 60+
Formiddagshold for livsnydere (mere følger)

J70 stævner i 2019 (Foreløbig plan)
11-12. maj Grundig Cup på Øresund
10-11, august Grundig Cup i Jylland
5-6. oktober DM i Horsens
26-30. Juni Kieler Woche eller NM i Hankö
21-22.9 WOW – For pigehold
12-13. oktober Grundig Finale i Middelfart

For reservation af både til stævner, kontakt Peter Bjerremand.

J/70 sponsorer

Ønsker du at modtage nyheder om HSH J/70 så tilmeld her:

Interesseret i J/70 sejlads?

Peter Bjerremand Jensen

Mail: peter@horsenstilol.dk

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Due to recent changes in the Facebook API it is unfortunately no longer possible to display posts from Facebook Groups. Please see this page for more information.

Join us on Facebook