Hvordan kommer du ud at sejle ?

Det er vores drøm, at J/70 bådene sejler hver dag i sæsonen, så der er masser af muligheder for alle for at komme ud at sejle.

For sejlere, som ikke har den store erfaring med kapsejlads, bliver det muligt at deltage som gæste gast med erfarne skippere eller deltage i de Klubmatcher, hvor der ikke sejles med faste hold.

Er du ikke del af et hold, men gerne vil prøve at sejle med, så anbefaler vi at følge med på vores Facebook Gruppe , hvor skippere søger gæste gaster på bestemte dage.

For ikke medlemmer af Horsens Sejlklub, f.eks ligahold fra andre klubber, er det muligt at købe adgang til at sejle i bådene. Se prislisten.

Vi tilbyder en række forskellige aktiviteter på Horsens Fjord, og der er mulighed for med faste hold, at deltage i danske og udenlandske kapsejladser.

Vi deler ugens aktiviteter op i følgende kategorier:

Mandag:
Primært reserveret for unge mellem 13 og 23 år

Tirsdag
HSH Sejler- og Kapsejladsskole sejler tirsdags kapsejladser med J/70 bådene. Som en del af det videregående forløb, er der mulighed for sejlads med en af skolens instruktører. Er du på tirsdagsholdet er der selvfølgelig også mulighed for at deltage i de øvrige J/70 aktiviteter.

Onsdag-Lørdag
Kapsejlads for hold
Her sejler en skipper med et fast hold, eventuelt suppleret med inviteret gast, i tilfælde af afbud.
Hvis der er flere hold til dagens kapsejlads, skifter vi ud fra gummibåden efter hver sejlads.

Andre planlagte aktiviteter (mere følger snarest)
Klubmatch med fri booking
Her melder du til som enkeltperson, og bliver sat sammen med forskellige sejlere fra gang til gang. Der vil altid være en erfaren skipper på båden. Henvender sig til alle aldersgrupper.

Sejlads for seniorer 60+
Formiddagshold for livsnydere.

Rangliste matcher
Med henblik på udtagelse til Sejlsportsligaen samt ret til at deltage i udenbys kapsejladser, vil vi i løbet af sæsonen afholde en række rangliste sejladser for faste hold. (Nærmere følger)

Ugeplan 2018

J/70 sponsorer

Ønsker du at modtage nyheder om HSH J/70 så tilmeld her:

Interesseret i J/70 sejlads?

Peter Bjerremand Jensen

Mail: peter@horsenstilol.dk

6 dage siden

Jeppe Bregendahl

Kære allesammen.
Vil i ikke nok tilmelde jer de to J/70 weekender i april? Vi vil gerne tiltrække så mange udenbyssejlere som muligt, men det kræver at vi selv har tilmeldt os. Vi har tre af sejlsportsligaens, spritnye, J/70'ere som HSH-medlemmer kan bruge de to weekender, til samme takster som vores egne!! Dvs. vi har 6 både at gøre godt med. Så få samlet jeres besætning, få tilmeldt jer og lad os få skabt nogle mega fede weekender i Horsens!!
Sæt i gang, tilmeldingen og informationen kan findes på vores hjemmeside!

Comment on Facebook

Husk at tilmelde både på den interne kalender og på den officielle stævne tilmelding. Vores egne 3 både er reserveret til Grundig Cup.

4 dage siden

Jacob Nikolajsen

Er der nogen der har lyst til at polere lidt på vores J70ere inden de skal søsættes?
Mvh en alt for travl bådsmand
... Se mereSee mindre

Hvis du er interesseret i at sejle J70 i 2018, vil vi meget gerne have dig til at besvare et spørgeskema.

horsens-sejlklub.dk/vil-du-sejle-j70-i-2018/