Hvordan kommer du ud at sejle i 2018?

Det er vores drøm, at J/70 bådene sejler hver dag i sæsonen, så der er masser af muligheder for alle for at komme ud at sejle.

For sejlere, som ikke har den store erfaring med kapsejlads, bliver det muligt at deltage som gæste gast med erfarne skippere eller deltage i de Klubmatcher, hvor der ikke sejles med faste hold.

Er du ikke del af et hold, men gerne vil prøve at sejle med, så anbefaler vi at følge med på vores Facebook Gruppe , hvor skippere søger gæste gaster på bestemte dage.

For ikke medlemmer af Horsens Sejlklub, f.eks ligahold fra andre klubber, er det muligt at købe adgang til at sejle i bådene. Se prislisten.

Vi tilbyder en række forskellige aktiviteter på Horsens Fjord, og der er mulighed for med faste hold, at deltage i danske og udenlandske kapsejladser.

Vi deler ugens aktiviteter op i følgende kategorier:

Mandag:
Youngsters – unge mellem 13 og 23 år

Tirsdag
HSH Sejler- og Kapsejladsskole sejler tirsdags kapsejladser med J/70 bådene. Som en del af det videregående forløb, er der mulighed for sejlads med en af skolens instruktører. Er du på tirsdagsholdet er der selvfølgelig også mulighed for at deltage i de øvrige J/70 aktiviteter.

Onsdag og torsdag
Kapsejlads for hold
Her sejler en skipper med et fast hold, eventuelt suppleret med inviteret gast, i tilfælde af afbud.
Hvis der er flere hold til dagens kapsejlads, skifter vi ud fra gummibåden efter hver sejlads.

Lørdag og Søndag kl. 9.00
Klubmatch med fri booking
Her melder du til som enkeltperson, og bliver sat sammen med forskellige sejlere fra gang til gang. Der vil altid være en erfaren skipper på båden. Henvender sig til alle aldersgrupper.

Sejlads for seniorer 60+
Formiddagshold for livsnydere (mere følger)

Ugeplan 2018

J/70 sponsorer

Ønsker du at modtage nyheder om HSH J/70 så tilmeld her:

Interesseret i J/70 sejlads?

Peter Bjerremand Jensen

Mail: peter@horsenstilol.dk

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Due to recent changes in the Facebook API it is unfortunately no longer possible to display posts from Facebook Groups. Please see this page for more information.

Join us on Facebook