Uddannelse forløb

• Deltager med kapsejladsskolen om tirsdagen – aftales med Sejlerskolen
  • Sejler som gast hos en af de ’faste’ skippere – aftales med skipper og se Facebook
  • Deltager som gast i klubarrangementer med fri booking – se aktivitets oversigt
  • Erfarne lokale skippere cleares efter kort J/70 introduktion
  • Erfarne gaster sejler 2. skipper over en række aftenkapsejladser med uddannet skipper på båden og cleares herefter.
  • Kan købe skipperpas eller betale per gang (se prisliste)
  • Overbygning som giver adgang til at blive instruktør i kapsejladsskolen og på lønnede event opgaver.
  • Gratis for sejlere med årskort, som godkendes af J/70 udvalget til uddannelsen

J/70 sponsorer

Ønsker du at modtage nyheder om HSH J/70 så tilmeld her:

Interesseret i J/70 sejlads?

Peter Bjerremand Jensen

Mail: peter@horsenstilol.dk

6 dage siden

Jeppe Bregendahl

Kære allesammen.
Vil i ikke nok tilmelde jer de to J/70 weekender i april? Vi vil gerne tiltrække så mange udenbyssejlere som muligt, men det kræver at vi selv har tilmeldt os. Vi har tre af sejlsportsligaens, spritnye, J/70'ere som HSH-medlemmer kan bruge de to weekender, til samme takster som vores egne!! Dvs. vi har 6 både at gøre godt med. Så få samlet jeres besætning, få tilmeldt jer og lad os få skabt nogle mega fede weekender i Horsens!!
Sæt i gang, tilmeldingen og informationen kan findes på vores hjemmeside!

Comment on Facebook

Husk at tilmelde både på den interne kalender og på den officielle stævne tilmelding. Vores egne 3 både er reserveret til Grundig Cup.

4 dage siden

Jacob Nikolajsen

Er der nogen der har lyst til at polere lidt på vores J70ere inden de skal søsættes?
Mvh en alt for travl bådsmand
... Se mereSee mindre

Hvis du er interesseret i at sejle J70 i 2018, vil vi meget gerne have dig til at besvare et spørgeskema.

horsens-sejlklub.dk/vil-du-sejle-j70-i-2018/