Reservation af J70 og oplysninger om aktiviteter

Det er nemt at få oversigt over ugens aktiviteter og som skipper reservere sig ind på den aktivitet du ønsker at deltage i. Du skal bare klikke på aktiviteten logge ind og reservere båden.

Oplysning om aktiviteter
Den løbende kommunikation til alle J/70 sejlere i Horsens Sejlklub kommer til at foregå gennem en Facebook ‘J70 Horsens’ samt via nyhedsbreve på mail (tilmeld nyhedsbreve her)

Søg gaster på Facebook gruppen
Skippere der mangler en eller flere gaster opfordres til at søge på Facebook Gruppen så vi får flest mulige ud at sejle.
Skippere med årskort kan evt. opkræve kr. 100 for at tage en gast med som ikke er en del af besætningen.

Reserver en J70 (Vigtigt)
Godkendte HSH skippere kan reservere en båd. Se listen med skippere

Ikke medlemmer af Horsens Sejlklub
Udenbys sejlere som ønsker at leje en båd bedes kontakte:
Peter Bjerremand Mail: peter@horsenstilol.dk     Mobil: 21 65 95 80
Jacob Nikolaisen Mail:  jjnikolajsen@gmail.com   Mobil: 29 29 14 80

J/70 sponsorer

Ønsker du at modtage nyheder om HSH J/70 så tilmeld her:

Interesseret i J/70 sejlads?

Peter Bjerremand Jensen

Mail: peter@horsenstilol.dk

6 dage siden

Jeppe Bregendahl

Kære allesammen.
Vil i ikke nok tilmelde jer de to J/70 weekender i april? Vi vil gerne tiltrække så mange udenbyssejlere som muligt, men det kræver at vi selv har tilmeldt os. Vi har tre af sejlsportsligaens, spritnye, J/70'ere som HSH-medlemmer kan bruge de to weekender, til samme takster som vores egne!! Dvs. vi har 6 både at gøre godt med. Så få samlet jeres besætning, få tilmeldt jer og lad os få skabt nogle mega fede weekender i Horsens!!
Sæt i gang, tilmeldingen og informationen kan findes på vores hjemmeside!

Comment on Facebook

Husk at tilmelde både på den interne kalender og på den officielle stævne tilmelding. Vores egne 3 både er reserveret til Grundig Cup.

4 dage siden

Jacob Nikolajsen

Er der nogen der har lyst til at polere lidt på vores J70ere inden de skal søsættes?
Mvh en alt for travl bådsmand
... Se mereSee mindre

Hvis du er interesseret i at sejle J70 i 2018, vil vi meget gerne have dig til at besvare et spørgeskema.

horsens-sejlklub.dk/vil-du-sejle-j70-i-2018/