Reservation af J70 og oplysninger om aktiviteter

Det er nemt at få oversigt over ugens aktiviteter og som skipper reservere sig ind på den aktivitet du ønsker at deltage i. Du skal bare klikke på aktiviteten logge ind og reservere båden.

Oplysning om aktiviteter
Den løbende kommunikation til alle J/70 sejlere i Horsens Sejlklub kommer til at foregå gennem en Facebook ‘J70 Horsens’ samt via nyhedsbreve på mail (tilmeld nyhedsbreve her)

Søg gaster eller skipper på Facebook gruppen eller kontakt direkte
Skippere der mangler en eller flere gaster, eller gaster som gerne vil med en besætning, opfordres til at søge på Facebook Gruppen så vi får flest mulige ud at sejle.

Man kan også kontakte en gast eller skipper direkte på mobil. Se listen med J70 sejlere

Skippere med årskort kan evt. opkræve kr. 100 for at tage en gast med som ikke er en del af besætningen.

Reserver en J70 (Vigtigt)
Godkendte HSH skippere kan reservere en båd. Se listen med skippere

Deltagelse i stævner
Bådene kan lejes til deltagelse i stævner for kr. 1000 kr. per dag for medlemmer af Horsens Sejlklub.

Ved deltagelse i lokale rangliste- og træningsstævner, betales der ikke leje.

Book båden direkte i kalenderen, eller send mail til peter@horsenstilol. hvis du er interesseret i at sejle stævne mere en 2 måneder, eller hvis stævnet ikke er lagt i kalenderen.

Ligaholdet har dog første ret til at sejle stævner i HM båden (har investeret i sejl til den båd)

2018  Her er der lodtrækning 1 mdr. før stævnet ved overbooking
2019  Her afgør ranglisten, hvem der har førsteret til at sejle stævner i bådene.

Rangliste matcher – og udtagelse til Sejlsportsligaen 2019
Udtagelse til stævne 1+2 2019: Bymesterskabet i oktober 2018
Udtagelse til stævne 3+4 2019: Lokalt stævne maj/juni 2019 (dato følger)

Ikke medlemmer af Horsens Sejlklub
Udenbys sejlere som ønsker at leje en båd bedes kontakte:
Peter Bjerremand Mail: peter@horsenstilol.dk     Mobil: 21 65 95 80
Jacob Nikolaisen Mail:  jjnikolajsen@gmail.com   Mobil: 29 29 14 80

J/70 sponsorer

Ønsker du at modtage nyheder om HSH J/70 så tilmeld her:

Interesseret i J/70 sejlads?

Peter Bjerremand Jensen

Mail: peter@horsenstilol.dk

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Due to recent changes in the Facebook API it is unfortunately no longer possible to display posts from Facebook Groups. Please see this page for more information.

Join us on Facebook