Til Horsens Sejlklubs klubaften den 5. december har vi besøg af Dansk Søredningsselskab.

Fra kl. 17.15 er der åbent skib på 2 af deres fartøjer, som ligger ved Honnørkajen lige syd for klubhuset / Restaurant Pynten.

Kl. 18 starter middagen og kl. 19 fortæller Jesper Johansen og Maiken Kvist om Dansk Søredningsselskabets mange opgaver og hvad de gør for danske lystsejlere og hvilke fordele, der er ved medlemskab.

Som sædvanligt er der tilmelding til nb@godtvejr.dk eller telefon / SMS til 2929 1907. Hvis man ønsker at spise sejlerret kl. 18 skal man via MobilePay til 2929 1907 betale kr. 50 pr. person ved tilmeldingen. Tilmelding efter først til mølle princippet. Det er plads til 60 spisende deltagere og i alt 80 til foredraget.

På gensyn til endnu en fantastisk klubaften.

Tur- og aktivitetsudvalget

Horsens Sejlklub

Klik på billedet og læs mere om DSRS: