Vælg en side

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Temaaften: Singlehandsejlads

1. marts 2017 -19:00 - 21:00

Gratis

Kapsejladsudvalget inviterer i samarbejde med Pantaenius til en spændende temaaften om singlehandsejlads.

Pantaenius fortæller om de forsikringsmæssige aspekter samt om deres nye forsikringskoncept, og der udover har vi inviteret Stig Wittrup fra Snaptun Sejlklub til at komme og dele ud af hans erfaringer med at sejle Silverrudder, samt Brian Kjærskov fra HSH, der har deltaget i såvel Silverrudder som Sjælland Rundt singlehand. Endelig vil kapsejladsudvalget fortælle om de muligheder, der blive for at sejle singlehand-sejlads i HSH-regi, herunder om et nyt tiltag for singlehand-sejlads i forbindelse med Endelave Rundt.

Arrangementet starter kl. 19, men der er som altid mulighed for at komme og spise en sejlerret fra kl. 18 (husk at bestille på forhånd på 75621975).

Vel mødt til en spændende aften!

Tilmelding nederst på siden under “RSVP” – indsæt antal og tryk “confirm”

Dato:
1. marts 2017
Tidspunkt:
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Klubhuset

Horsens Sejlklub

Deltager

Billetter er ikke tilgængelige, da denne begivenhed er overskredet.