• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ok joller vintertræning

8. januar 2017 -11:00 - 15:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)
Vi sejler hver 2. søndag

Vintertræning Vest

Vi træner hver 2. søndag gemmen vinterperioden om vejret vil.

Stævnet bliver afholdt i Horsens fra D. 16/10 til D. 02/04-2017

2016 var året, hvor Østjylland for alvor fik gang i OK jolle klassen. Det skal vi holde ved.

Ved klubmesterskabet i Horsens den 1. oktober blev det aftalt, at vi i denne vinter forsøger med noget vintertræning, så de jyske OK sejlere starter foråret 2017 i topform – og som bonus bliver fortrolig med farvandet til næste års DM.

Der er oprettet facebook gruppe ”V V – Vintertræning Vest for OK joller”, hvor vi løbende opdaterer omkring træningen.

Vi starter træningsdagene kl. 10.00 med en kop kaffe og gennemgang af dagens træning. Vi satser på at slutte kl. 14.00 med en pølse eller lignende og måske en lille afslutningspilsner (efter julesejladsen den 11. december lidt julefrokost).

Sejlklubben har givet tilladelse til, at udenbys sejlere kan lade OK jollen stå på jollepladsen i vinterhalvåret uden krav om medlemskab.

Af hensyn til sikkerheden og træningskvaliteten forsøger vi at have følgebåd på vandet ved alle træningssamlingerne – hvorfor der vil være en beskeden betalingen afhængig af deltagerantal.

Af hensyn til planlægning skal du lige tilmelde her, hvis du er interesseret i at deltage i alle eller nogle af træningssamlingerne.

Dato:
8. januar 2017