Vælg en side

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Infomøde om sejlsportsligaen

4. januar 2017 -20:00 - 22:00

Kære sejlere,

Vores dygtige ligasejlere vidste præcist hvor lang snor de kunne give konkurrenterne og sikrede sig i årets sidste ligasejlads, at HSH også i 2017 er repræsenteret i den fineste række i Sejlsportsligaen.

Det er derimod ikke afgjort, hvem der skal repræsentere HSH idet bestyrelsen har besluttet, at pladsen også næste år skal stilles til rådighed for det hold, som har de bedste sportslige kvalifikationer for at klare sig godt. Dette afgøres ved et udtagelsesstævne med deltagelse af de hold, som har lyst til at deltage.

Alt dette samt vilkår for deltagelse mm kan du høre mere om på et informationsmøde, som vi afholder onsdag den 4. januar kl. 19 i klubhuset. På mødet vil vi informere om alle de praktiske forhold omkring udtagelse, stævner, priser mv., og Jacob Nicolaisen, der har deltaget i de to forrige års sejladser, vil fortælle om sine erfaringer som ligasejler.

Vi kan allerede nu oplyse, at vi påregner at stille med eet hold i alle fire stævner da det fortsat kniber med at få adgang til at træne i J/70’erne. Dette håber vi på sigt at kunne ændre, men det kan du også høre mere om på mødet, så uanset om du er en del af et hold eller bare nysgerrig på sejlsportsligaen håber vi du vil dukke op den 4. Januar.

– del den besked med alle du mener har interesse herfor.

God jul og godt nytår!!

Morten Fjerbæk
Tlf. +45 40 46 17 18

Dato:
4. januar 2017
Tidspunkt:
Pris:
Begivenhed Kategorier:
,

Klubhuset

Horsens Sejlklub

Deltager

Billetter er ikke tilgængelige, da denne begivenhed er overskredet.