Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag Caribien tur retur

1. november 2017 -19:00 - 22:00

Onsdag 01. November 2017 kl.19.00 indbyder turudvalget til foredrags aften med Leo Schmidt.

Der vil være sejlerret kl.18.00 til sædvanlig pris og der kan bruges bonner hele aftenen til vand, øl, vin og kaffe efter sædvanlige regler.

Om foredraget ”En verden i farver”

Da vi for nogle år siden kastede fortøjningerne og sejlede ud af hjemhavnen i Bogense for at tage på langtur, var der naturligvis lagt planer. Hvad vi ikke vidste, det var, at vi havde åbnet porten til en verden i farver, som kun sejlere kan gøre det.

Foredraget “En verden i farver” er fortællingen om spændende oceansejladser i 2015/16 i Christoffer Columbus’ kølvand fra Portugal til de Kanariske Øer og herfra videre til de forskelligartede øer i det smukke Caribien, der byder sejleren fantastiske oplevelser herunder på de tidligere Danske Vestindiske Øer. Sejladsen tilbage til Portugal via Azorerne sætter et spændende punktum for foredraget. Under hele sejladsen er vi to ombord på sejlbåden Galadriel.

“En verden i farver” relaterer til bogen FRIHED. En anmeldelse af bogen er bragt i Jysk Fynske Mediers dagblade: “Leo Schmidt er velskrivende… Der er skrevet mange bøger om og af de seneste års mange langturssejlere. Jeg er ikke stødt på én, der har givet mig samme klare fornemmelse af, hvorfor nogle mennesker vælger denne livsstil…..”.

(Hele boganmeldelsen kan læses på www.nord-stjernen.dk. Her findes også en anmeldelse af foredraget)

 

Tilmelding og bestilling af sejlerret til nb@godtvejr.dk og tlf. 29291907 senest onsdag 25 oktober.

Detaljer

Dato:
1. november 2017
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Horsens Sejlklub
;