Vælg en side

 

22 både stillede til start i Snaptun lørdag den 29. august. Bådene blev sendt afsted i meget let vind med besked om at holde Endelave om bagbord. Trods den meget lette vind lykkes det alle at komme fri af draget og med en fin skæring gik det ned mod Endelave, hvor vinden dog igen flovede og kun lige akkurat kunne holde spilerne flyvende.
Særligt de to små sportsbåde Melges 20 og J/70 var hurtige i den lette vind, og de rundt om Endelave og helt frem til Nordkosten med stor afstand til forfølgerne. Uheldigvis løb sportsbådene tør for vind på krydset tilbage mod fastlandet, og nord for Endelave By blev de hentet af de større både – men også disse måtte sande, at 0,0 m/s og 1/2 knobs modstrøm ikke førte nogen til Snaptun med vindens kraft. Med 8 sømil til Snaptun og kun en time til tidsgrænsen, kapitulerede de fleste både omkring kl. 17 og måtte ty til jerngenoaen for at nå tilbage.
Ingen af deltagerne kan huske et Endelave Rundt med 0 gennemførende inden for tidsgrænsen, men alle får en ny chance den 20. september, hvor Horsens Sejlklub arrangerer Trekost 2-star for 2-mandsbesætninger. Du kan allerede nu tilmelde dig sejladsen på dette link eller på mail til fjerbaek@gmail,com

 

Tidligere opslag:

Kom og vær med til distancesejladsen Endelave Rundt. Start og mål vil være ud for Snaptun Lystbådehavn, og distancen bliver dermed ca. 25 sømil.

Sejladsen er for kølbåde med DH målebrev og flerskrogsbåde med gyldigt målebrev. Single-hand sejlads tilladt.

Se dokumenter her:

Indbydelse Endelave Rundt 2020[1]

Sejladsbestemmelser Endelave Rundt 2020

Link til tilmelding på Manage2Sail

Bemærk: Tilmelding kan også ske til Morten Fjerbæk på mail: fjerbaek(@)gmail.com

Vi glæder os til at se jer.

;