Bliv medlem af OnBoard Erhvervsklub

• Om OnBoard – Horsens Sejlklubs Erhvervsklub siden 2007
  • OnBord har til formål at støtte ungdom, talent og elite i Horsens Sejlklub.
  • OnBoard er et attraktivt mødested for kommercielle samarbejdspartnere og venner af Horsens Sejlklub.
  • Med sejlsportens værdier og muligheder som omdrejningspunkt, udbyder OnBoard årligt en række gode oplevelser til vores samarbejdspartnere.

OnBoard bronze medlemskab inkluderer:

• Online synlighed
  • Logo på forsiden af horsens-sejlklub.dk under annoncører med link til egen hjemmeside*
  • Profilannonce nederst på forside horsens-sejlklub.dk og min. 4 x HSH og/eller OnBoard nyheder med link til egen hjemmeside*.
  • Nyhederne udsendes på HSH-nyhedsbreve
  • Deltagelse i OnBord Kick-Off 24.maj for 1 person inkl. middag og foredrag
  • Deltagelse i udvalgte netværksarrangementer
  • Ret til at bruge ’Vi støtter Horsens Sejlklub’

Pris kr. 10.000 + moms for 2022

Opgrader medlemskab – bliv mere synlig

• Sølv fra 20.000 per år
  • Guld fra 30.000 per år
  • Platin fra 50.000 per år

Tilkøbs muligheder inkluderet i sølv/guld/platin

Vi tilpasser vores samarbejdsaftaler til de ønsker til ydelser, som vores partnere har. Nogen er med for Business Cup, andre støtter Horsens til OL, Ungdomsarbejdet eller vil være synlige på vores J70 både.

Bronze pakken kan udvides til sølv, guld eller platin med følgende tilkøbs muligheder:

• Business Cup hold 2021 fra kr. 10.000 (rabat kr. 1000 i forbindelse med OnBoard aftale)
  • Horsens til OL VIP-partner fra kr. 15.000.
  • Logo på J70 eller RIB fra kr. 10.000-30.000
  • Sponsere jolle med firmalogo til ungdomsafdelingen fra kr. 10.000 – kr. 25000
  • Personlig sponsor for Horsens til OL sejler. Logo i sejl fra kr. 25.000 p.a. til 2024
  • Firma Event og teambuilding i J70 fra kr. 1.400 per person for 3 timer v/12 pers.
  • Erhvervsmedlemskab af HSH kr. 1200 (aktivt medlem)
  • Andre ønsker?

Bliv en del af OnBoard – Kontakt