Afrigger frokost lørdag den 27.oktober 2018

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag i samvær med andre klubmedlemmer.

Klokken 12.30 ved masten

• Formanden har ordet
  • Kammeratsskabspokal uddeles
  • Duelighedsbeviser uddeles
  • Nykredit Sailor of The Year
  • Standeren nedhales og sejlersangen synges

Klokken 13.30 Afrigger frokost i klubhuset

I år prøver vi med buffet til 189,00 kroner, børn til 12 år halv pris; børn til 2 år gratis samt at man kan købe øl, vin og vand med boner (husk 2 boner til vin)

I løbet af frokosten vil der blive indslag: Grundstødningspokal og sejlerskolens blæselampe

Tilmelding til formanden senest mandag den 22.oktober på mail:

formand@horsens-sejlklub.dk eller på telefon 26718421 mellem klokken 19 og 20 på hverdage.

Koldt:
2 forskellige slags sild med løg og karrysalat, koldrøget torsk med rygeostecreme, rejesalat, 3 forskellige slags spegepølse, Serranoskinke, oliventapanade, peberfrugt chutney, pesto, artiskok, soltørrede tomater.

2 forskellige slags salater, kold kartoffelsalat.

Varmt:
Lun leverpostej med svampe og bacon, brunch pølser, fiskefilet med remoulade og citron,

frikadeller med rødkål, bagt laks, croissanter med fyld.

Dessert:
2 forskellige slags kager, 3 forskellige slags oste, frisk skåret frugt, kaffe.

Ovenstående er vejledende, der tages forbehold for udsolgte varer og kokkens frie leg i køkkenet.

Vel mødt vi håber at se rigtig mange.

Bjarne Hansen