Horsens Sejlklubs Sejler – & Kapsejladsskole

Lær at sejle

Horsens Sejlklubs Sejler – & Kapsejladsskole tilbyder:

• At lære at sejle en sejlbåd.
  • Duelighedsbevis – praktisk og teoretisk del.
  • Yachtskipper af 3. grad
  • Yachtskipper af 1. grad
  • VHF – SRC certifikat.

Undervisning i sejlsport

Horsens Sejlklubs Sejler- og kapsejladsskole er for alle fra 18 år. Uanset om du er erfaren sejler, nybegynder eller noget midt imellem, kan Horsens Sejlklubs sejlerskole tilbyde dig et kursusforløb, der passer til dig.

Duelighedsbevis kursus

For at opnå Duelighedsbeviset skal man bestå både det teoretiske kursus og det praktiske kursus.

Den praktiske del af duelighedskurset

Marts 2018 til oktober 2018:

• Undervisning i sejl og trim
  • Klargøring og til- og afrigning af skolebådene
  • 16 aftener i skolebåd på Horsens Fjord med undervisning i praktisk sejlads
  • Duelighedsprøve i praktisk sejlads
  • Kursusgebyr kr. 1.800 pr. sommersæson + kr. 250 for praktisk prøve og udstedelse af duelighedsbevis.

Den teoretiske del af duelighedskurset

Oktober 2017 til marts 2018:

• 96 timers undervisning i navigation, søvejsregler, farvandsafmærkning, havmiljø, teoretisk sejlads og sømandsskab. Duelighedsprøve i navigation og teori
  • Kursusgebyr kr. 1.800 + bøger ca. kr. 700 og teoriprøve kr. 200
  • Aktivt medlemskab af Horsens Sejlklub er et krav for deltagelse i sejlerskolen.

Udvidet praktisk kursus

Horsens Sejlklubs Sejlerskole tilbyder også sejlads for sejlere, der har erhvervet duelighedsbevis, men som mangler erfaring. Om man har planer om at sejle kapsejlads eller tursejlads, er ikke et enten eller. Den bedste tursejler sejler eller har sejlet kapsejlads. Kapsejlads giver viden og erfaring om trim og fornemmelse for båden, som man aldrig opnår ved tursejlads. En kapsejladsbesætning tvinger hinanden gennem alle facetter af sejlads.

Hver tirsdag fra april til oktober kan sejlere med duelighedsbevis tilmelde sig kursus i kapsejlads. 4 sejlere og en veluddannet kapsejlads instruktør i hver af klubbens 3 J/70 sportsbåde.

Det koster kun kr. 1.800 for en hel sæson at sejle kapsejlads i Sejler – & kapsejladsskolen hver tirsdag i maj, juni, august og september. Det er ubetinget den billigste måde, man kan komme på vandet i nye både og med kyndig instruktør.

Hvis man melder sig til kapsejlads i Sejler – & kapsejladsskolen får man i tilgift fri booking alle andre dage – se på www.horsens-sejlklub.dk/J70.

Mere info og tilmelding: Nils Buhl, E-mail: nb@godtvejr.dk. Telefon 2929 1907

Forbehold for fejl og ændringer.

Horsens Sejlklub / Sejler – & Kapsejladsskolen

Tilmelding og yderligere oplysninger:
Nils Buhl
Tlf: 2929 1907
E-mail: nb@godtvejr.dk

Teoretisk undervisning

Foregår i Horsens Sejlklubs undervisningslokaler Mongo, Jens Hjernøsvej 27, 8700 Horsens.

Praktisk sejlads

Sejles i Horsens Sejlklubs skolebåde.