Mentor ordning

Horsens sejlklub vil gerne tilbyde nye medlemmer, muligheden for en hjælpende hånd i forbindelse med alt det nye der opleves, når man begynder at færdes på havnen og køber sin første båd. Hjælpen er en mentor ordning. Ordningen er tænkt som en teoretisk hjælp til det praktiske, der er omkring det at have båd.

Det kunne være gode råd til trim af sejl, bundmaling, mastepleje, brug af mastekran etc. kort sagt alt hvad der rører sig på en havn.

En gruppe af erfarne sejlere står bag ordningen, så du kan søge gode råd, når de trænger sig på. De gode råd er på ingen måde en garanti for arbejdes udførelse, ej heller et sted man kan hente arbejdskraft, men god og nyttig viden. Skulle der være en ny bådejer, der gerne vil have hjælp til sejltrim på fjorden, klares det nok også.

Men husk, vi har stadig vores ”dagpleje” ved de røde spidshuse, (værkstedet i det sydligste af de røde spidshuse, hvor alle jollerne ligger)

Hvis du gerne vil have kontakt med en mentor, kan du kontakte en af nedenstående:

Listen med mentorer og deres kompetencer er under opdatering.

Har du brug for hjælp her og nu så kontakt:

Henrik Valkær 52519800  Mail: sejlerskolen@horsens-sejlklub.dk

Nils Buhl 29291907 mail nb@godtvejr.dk

Carl Gerstrøm 23465603 mail gerstroem@mail1.stofanet.dk

Kaj O Nielsen mail 24490575 mail kon@email.dk

Klaus D Johansen 40301538 mail kdjo@outlook.dk

Har du lyst til at blive mentor for nye sejlere og medlemmer, skal du kontakte Henrik Valkær, der vil opdatere listen over mentorer, så opgaverne fordeles.      

;