Torsdagssejlads

Torsdagssejlads er familiesejlads

HSH torsdagsmatches 2018

HSH torsdagssejladser er for sejlere, der gerne vil sejle kapsejlads uden fælles start.

Der sejles respitsejlads, dvs. at de mindste/langsomste både starter først, og den båd der kommer først over stregen vinder. En sjov og enkelt måde at sejle kapsejlads på – en form som henvender sig til såvel begyndere som rutinerede sejlere, som prioriterer både hygge og kapsejlads. Måltal fastlægges for hver enkelt båd med udgangspunkt i DH, dog med individuelt vurderet respit (fastlægges af sejladsledelsen). Der er mulighed for at melde båden til med eller uden spiler (måltallet justeres i forhold hertil).

Der sejles i 2018 torsdagssejladser på følgende tidspunkter:

• Forår: Torsdage i perioden 3. maj – 21. juni (dog sejles ikke den 10. maj pga. Kr. Himmelfartsferie).
  • Efterår: Torsdag i perioden 16. august – 27. september.

Alle dage er første start kl. 18.30. Betaling i klubhuset torsdag den 3. eller torsdag den 10. maj.

Vi mødes i klubhuset efter sejladserne (husk at bestille sejlermenu inden du sejler ud).

Husk: Brug af redningsvest er obligatorisk for alle kapsejladser afviklet af HSH.

Banekort og sejladsbestemmelser samt resultater for forårsserien finder du nedenstående senest ugen før opstart af forårsserien.

Banekort
Sejladsbestemmelser_torsdag_forår_2018

Deltagere i 2017 er automatisk tilmeldt 2018. Nye deltagere kan henvende sig til Knud Erik Feldt på tlf. 2894 8393 eller kefeldt@get2net.dk

Kapsejlads