Vælg en side

Torsdagssejlads

Torsdagssejlads er familiesejlads

HSH torsdagsmatches 2021

HSH torsdagssejladser er for sejlere, der gerne vil sejle kapsejlads uden fælles start.

Der sejles respitsejlads, dvs. at de mindste/langsomste både starter først, og den båd der kommer først over stregen vinder. En sjov og enkelt måde at sejle kapsejlads på – en form som henvender sig til såvel begyndere som rutinerede sejlere, som prioriterer både hygge og kapsejlads. Måltal fastlægges for hver enkelt båd med udgangspunkt i DH, dog med individuelt vurderet respit (fastlægges af sejladsledelsen). Der er mulighed for at melde båden til med eller uden spiler (måltallet justeres i forhold hertil).

Der sejles i 2021 torsdagssejladser på følgende tidspunkter:

• Forår: Torsdag i perioden 6. maj til 24. juni (dog ikke 13. maj pga. Kr. Himmelfart)
  • Efterår: Torsdag i perioden 12. august – 30. september.

Alle dage er første start kl. 18.30. Betaling og tilmelding foretages i klubhuset den 6. maj eller til

Knud Erik Feldt på tlf. 2894 8393 eller kefeldt@get2net.dk.

Vi mødes i klubhuset efter sejladserne (husk at bestille sejlermenu inden du sejler ud).

Husk: Brug af redningsvest er obligatorisk for alle kapsejladser afviklet af HSH.

Banekort og sejladsbestemmelser oploads her på siden inden første sejlads starter.

Kapsejlads

Kontaktperson kapsejlads: