Torsdagssejlads

Torsdagssejlads er familiesejlads

HSH torsdagsmatches 2017

HSH torsdagssejladser er for sejlere, der gerne vil sejle kapsejlads uden fælles start.

Der sejles respitsejlads, dvs. at de mindste/langsomste både starter først, og den båd der kommer først over stregen vinder. En sjov og enkelt måde at sejle kapsejlads på – en form som henvender sig til såvel begyndere som rutinerede sejlere, som prioriterer både hygge og kapsejlads. Måltal fastlægges for hver enkelt båd med udgangspunkt i DH, dog med individuelt vurderet respit (fastlægges af sejladsledelsen). Der er mulighed for at melde båden til med eller uden spiler (måltallet justeres i forhold hertil).

Der sejles i 2017 torsdagssejladser på følgende tidspunkter:

• Forår: Torsdage i perioden 4. maj – 22. juni (dog sejles ikke den 25. maj pga. Kr. Himmelfartsferie).
  • Efterår: Torsdag i perioden 10. august – 28. september.

Alle dage er første start kl. 18.30. Betaling i klubhuset torsdag den 10. august kl. 17.30-18.00.

Vi mødes i klubhuset efter sejladserne (husk at bestille sejlermenu inden du sejler ud).

Husk: Brug af redningsvest er obligatorisk for alle kapsejladser afviklet af HSH.

Banekort og sejladsbestemmelser samt resultater for forårsserien finder du her:

Torsdagssejlads efterår 2017 – foreløbige resultater efter 3 sejladser
Banekort
Sejladsbestemmelser_torsdag_efterår_2017

Torsdagssejlads_resultat_forår_2017

Deltagere i forårsserien er automatisk tilmeldt efteråresserien. Nye deltagere kan henvene sig til Knud Erik Feldt på tlf. 2894 8393 eller kefeldt@get2net.dk

Kapsejlads

Kontaktperson kapsejlads:

Knud Erik Feldt
Mail: kefeldt@get2net.dk
Tlf
: 2894 8393

Kommende begivenheder

Der er på dette tidspunkt ingen kommende begivenheder.